Till huvudinnehåll

Heja Rapid Hammers!

Funkar 15 med Paolo på Emirates Airbus 380?


Team Rapid Hammers är ett peppat gäng som under tävlingens gång både kört nyttig "Paolo-fika" och testat hur väl Paolos övningar fungerar i vardagen.

Vi fick ett mejl av laget där de skrev "Paolo hävdar att med en kvart om dagen upphör alla ursäkter. Team Rapid Hammers har testat ifall olika vardagsituationer är giltiga ursäkter." 

Resultatet blev att jägarvila i Londons tunnelbana fungerar utmärkt, plankan på en strand i Las Palmas funkar också utmärkt - Becka hävdar till och med att spända muskler ger jämnare solbränna! Till och med på en långflygning funkar 15 med Paolo. Kolla in filmen från Jörgen när han Paolo-testar Emirates Airbus 380, se filmen här!

Tack Team Rapid Hammers för att ni delar med er!

Vad är du trött på?

NYHET!

15 med Paolo som abonnemang!

Ni har väl inte missat vår nylanserade version av 15 med Paolo där du som privatperson kan fortsätta träna månad efter månad?

KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILM

 

LÄS MER OM TJÄNSTEN

 

 

  

Gnosjö Kommun

Gör som Gnosjö Kommun - öka arbetsglädjen med motion!

 

300 medarbetare kämpar en kvart om dagen i 15 med Paolo

Gnosjö Kommun startade sin utmaning i början av oktober och resultatet låter inte vänta på sig. I en artikel i Värnamo Nyheter säger Mona Bengtsson, kommunens friskvårdskonsulent:     "– Detta gynnar oss alla, vi får bättre balans och styrka samt att arbetsglädjen ökar och vi får kul på fikarasterna när vi kan berätta vem som har mest träningsvärk.”

Laget Järnspökena tränar tillsammans och lagmedlemmarna Daniel och Lotta vittnar om att det är kul, ger träningsvärk och att det känns skillnad i kroppen. Heja Gnosjö Kommun säger vi!

Läs hela artikeln på vn.se.

Loading...