Till huvudinnehåll

Så funkar det

15 med Paolo är en enkel träningstjänst på webben. Tävlingen handlar om att under 5 veckors tid samla så många poäng för utförd träning som möjligt. Varje vecka får du anpassade cirkelträningspass som tar 15 minuter att utföra. Träningen kan utföras var som helst och kroppen är det enda redskap du behöver.

1. Fystest

Det första du måste göra är att genomföra ett enklare test. Utifrån ditt resultat tilldelas du ett anpassat träningsprogram. Det finns inte mindre än 9 program, så oavsett om du klarar en armhävning på knä eller hundra på tå, så finns det ett program för dig. 

2. Träningskalendern

För att se vilka övningar du ska genomföra och registrera dagens aktivitet klickar du på dagens datum i träningskalendern. Ett fönster öppnas som visar dagens pass. Hur många poäng du samlar per pass är väl synligt och oavsett programnivå får du samma poäng för ett utfört 15 minuters pass. Det som skiljer mellan programnivåerna är svårighetsgraden på ditt pass. I kalendern registrerar du även annan träning, samt anger om du har genomfört stretchövningar.

3. Instruktionsfilmer

Är du osäker på hur övningarna ska utföras? Bara lugn. Genom att klicka på filmikonen bredvid övningens namn så får du en kort instruktion av Paolo hur övningen ska gå till. Du genomför övningarna som ett cirkelpass under 15 minuters tid. Alla övningar finns också i övningsbanken som är tillgänglig under hela tävlingsperioden. 

4. Följ din utveckling

15 med Paolo är en tävling. Du tävlar mot dig själv, och mot andra. Din utveckling sammanställs i grafer. Här kan du också jämföra dig med dem du utmanat. Det finns även olika topplistor, där du kan se vem som har samlat flest poäng, både på individ- och lagnivå. Tävlingsmomentet går ut på den som samlat flest poäng, men är oberoende av vilken nivå ni tränar på. En person på Nivå 3 kan alltså tävla mot en person som är på nivå 8 utan problem. 

5. Kommunicera

Det är roligt att träna. För att göra det extra peppande har du möjlighet att kommunicera med andra deltagare via chatfunktionen. Du har också din alldeles egna inbox, dit bland annat Paolo kommer skicka motiverande uppmaningar! Håll utkik!

6. Veckoutmaning

Varje vecka presenterar Paolo en ny veckoutmaning. Veckoutmaningen är inte en del av ditt träningsprogram, men här kan du samla extrapoäng. Svårighetsgraden och målsättningen på veckoutmaningarna är anpassade efter den programnivå du befinner dig på. Når du ditt mål får du samma poäng oavsett vilken nivå du befinner dig på. Mer om hur veckoutmaningen fungerar kommer Paolo berätta för dig när det är dags.

Loading...