Till huvudinnehåll

Gör 2018 till ert företags friskaste år!

Är ert företag redo för en ny utmaning? 15 med Paolo är ett enkelt och effektivt koncept där Paolo Roberto coachar deltagarna till en aktivare vardag via webben. Oavsett träningsnivå och vana, är övningarna anpassade så att alla kan vara med. Det bygger på 15 minuters funktionell och effektiv träning varje dag. 

Vi skräddarsyr aktivitetstävlingar anpassade för just din arbetsplats. En dedikerad projektledare hos oss ser till att det blir minimalt med administration från er sida. Vi hjälper er med planering, den interna marknadsföringen, kundtjänst under tävlingens gång, och följer sedan upp resultatet av er satsning efter avslutad tävling. Vi är med er från start till mål. 

För bästa resultat kombinerar vi aktiviteten med en föreläsning eller ett träningspass med Paolo på plats hos er. Ni har även möjlighet att utforma egna utvärderingar för att få svar på frågor som rör just er organisation och ert hälsofrämjande arbete. Vi sammanställer all information och gör en snygg rapport, färdig att presentera för att påvisa det positiva resultat som aktiviteten givit ert företag.

Vi sköter allt

• Tidsplanering
• Marknadsföringsmaterial
• Logistik och distribution
• Vinstdragningar
• Personlig kundtjänst
• Sammanställning av utvärdering och rapporter

Referenser

"Vi på Östersunds kommun har tidigare deltagit i Steg! vilket vi tyckte var väldigt kul. Den här gången utmanade vi alla anställda i 15 med Paolo och det har varit en succé! Nästan 1500 personer har kämpat under 5 veckor och vi har märkt hur det har surrats mycket om träningsvärk och olika övningarna på fikarasterna. Den största vinsten med 15 med Paolo är att många tyckte att det var ett roligt sätt att träna och passar alla åldrar. Ett av lagen som hamnade i topp bestod av deltagare där de flesta passerat 50 och till och med 60 år och tillsammans gick de lunchpromenader och gjorde pass. Många av våra anställda följde träningsprogrammet hemma tillsammans med sina barn eller med sin respektive. Det tycker vi är extra kul, att en friskvårdstävling på jobbet kan hjälpa till att sporra till mer vardagsmotion för många." 

Mary Lam Eriksson, HR konsult/Rehabilitering Östersunds Kommun

Tidigare deltagare:

"Ett helt arbetslag, med samma träningsvärk...! Snacka om att känna sig som en i gänget :) "

"När jag deltog i 15 med Paolo för ett år sedan hände något häftigt. Jag har aldrig varit så beslutsam och det har aldrig känts så "enkelt" och motiverande att träna! Jag tillsammans med mina arbetskollegor motiverade varandra och hade så roligt under utmaningens fem veckor. Nu är det dags för en nytändning och 15 minuter är vad som krävs för att komma igång och må bättre!"

Kontakta oss så sätter vi igång!

Loading...