Till huvudinnehåll

Vilken aktivitet passar er?

Hos oss kan ni välja bland många olika aktiviteter. Gemensamt för våra koncept är att de pågår under 4-5 veckor, är webbaserade och anpassade för alla träningsnivåer. Det användarvänliga gränssnittet och tävlingsmomentet motiverar deltagarna till att följa sitt träningsprogram och sin egen utveckling. I och med att man får poäng efter hur väl man följer sitt eget träningsprogram så kan alla tävla mot varandra - men på sina egna villkor. Läs mer om våra olika koncept nedan och hitta det som passar er bäst!

Steg! - originalet i Sverige sedan 1999

Stegtävling är motiverande oavsett vilken nivå man befinner sig på. Förutom en stegräknare och ett par skor krävs inga förkunskaper eller speciell utrustning. Konceptet bygger på vardagsmotion där deltagaren gör små men viktiga livsstilsförändringar. Man tävlar både individuellt och i lag i vem som går flest antal steg under tävlingsperioden. 
www.steg.se

Ski Team X-Country Race - träna med längdlandslaget

Längdandslagets tränare, Lars Selin, lägger upp ett program för fem veckor och landslagsåkarna demonstrerar med korta filmsekvenser. Övningarna är anpassade för både snö och barmark. Du väljer själv om du vill träna med skidor, rullskidor eller löpträna. 
www.xcountryrace.se

Löpsteget - löpprogram med Malin Ewerlöf 

Sätt ditt mål för 5 km eller 10 km rask gång/joggning/löpning och få ett anpassat träningsprogram för fem veckor via webben.  Kondition, uthållighet och teknik tränas under guidning av Malin Ewerlöf, som visar övningarna med korta filmsekvenser och beskrivningar. 
www.lopsteget.se

Cykeltrampet - ta cykeln till jobbet

Att kombinera transporten till jobbet med vardagsmotion är ett effektivt sätt att se till att träningen blir av. För hälsans skull, men också för miljöns och plånbokens. Cykeltrampet är aktiviteten som får hela arbetsplatsen att använda bilen mindre och cykla oftare till jobbet.  
www.cykeltrampet.se

30minuter - aktivitetstävling där alla fysiska aktiviteter räknas

Målet är att vara fysiskt aktiv minst 30 minuter varje dag. All fysisk aktivitet räknas, deltagarna väljer själva vilken aktivitet de vill utföra. I tävlingssystemet registrerar du antalet minuter du varit aktiv. Med hjälp av 30minuter aktivitetstävling kan ert företag enkelt komma igång och hitta energin.  
www.30minuter.com

Gilla oss på Facebook och ta del av våra nyheter och erbjudande!

Loading...