Till huvudinnehåll

Träna med mig, utmana dig själv!

Den 22 januari drar vi igång! Anmäl dig som privatperson eller företagslag. Den här aktiviteten är perfekt för ett gäng kollegor som vill sporra varandra till mer träning i vardagen. 

I 15 med Paolo blir det enkelt att komma igång med träningen. Träna effektivt 15 minuter varje dag och du kommer snart att märka skillnaden. Du behöver inte ta dig iväg till gymmet, utan det går lika bra att utföra träningspasset hemma på vardagsrumsgolvet. Då är det större chans att träningen faktiskt blir av. Speciellt när det bara behöver ta 15 minuter av din tid.

15 med Paolo är en träningstjänst på webben. Den är uppbyggd som en tävling, där du tävlar mot dig själv och andra, men på dina egna villkor. Tävlingen pågår i fem veckors tid. Under den här tiden får du ett träningsprogram av Paolo Roberto, utifrån din egen nivå. Genom att följa ditt program samlar du poäng i tävlingen.

Programmet utgörs av cirkelträningspass, med din egen kropp som enda motstånd. Paolo demonstrerar övningarna med filmer, bilder och pepp! Träningen registrerar du på din personliga tävlingssida på webben.

Träning får dig att må bättre, sova bättre, gå ner i vikt och bli lyckligare!

Anmäl dig nu!  

Loading...